Wednesday, 27 May 2015

Seperti yang kita maklum, ada krisis sedang melanda syarikat milik pelakon, pengacara dan pelawak terkenal, Wirefame Entertainment Sdn Bhd (WFE). Terbaru, artis-artis dibawah naungan syarikat ini termasuk Johan As�ari dan Kaka Azraff dilaporkan bengang dengan sikap pengarah urusan mereka iaitu Zizan Razak yang telah membekukan akaun syarikat.

Perkara ini diketahui setelah artis dan kakitangan Wirefame mau keluarkan duit hasil daripada kerja mereka tetapi duit tidak dapat dikeluarkan. Apabila ditanyakan kepada pihak bank apakah sebabnya mereka tidak dapat mengeluarkan wang mereka, jawapan yang diterima daripada pihak bank adalah akaun tersebut telah dibekukan.

Menurut laporan Harian Metro, Zizan telah membekukan akaun syarikat sejak 4 Jun 2014 lalu.
Menurut Johan, dia sekeluarga baru berpindah ke rumah baru, namun kerana tindakan Zizan itu, dia kini berdepan dengan pelbagai masalah. Johan yang tidak menerima pendapatan bagi bulan Mei hingga menyebabkan dia tidak dapat membayar bil rawatan ibunya di hospital. Bukan sahaja Johan, malah, Kaka Azraff turut menerima tempias yang sama hingga merasakan dirinya menjadi mangsa kerana tindakan Zizan itu.

�Sepatutnya Zizan berbincang dengan kami termasuk pekerja syarikat sebelum membuat tindakan itu. Sekarang kami menjadi mangsa tindakan Zizan sendiri.�
Tidak pasti pula apa masalah yang melanda Zizan dan syarikatnya. Namun, khabarnya ada antara artis naungan WFE bakal membuat laporan polis mengenai perkara tersebut.

2 comments:

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete

BLOG ANDA DISINI SANGAT SYOK

..